Om oss

Modernt och nytänkande

Elplanering, installation, ljussättning, automatisering, larm och låslösningar på Åland. För så väl företag som privatpersoner. EL & LJUS expertens ledord är kvalitet, omtanke och kompetens. Vi lägger stor vikt vid att du som kund, stor eller liten, känner dig trygg. Vårt mål är att i alla avseenden möta och överträffa kundernas krav och förväntningar. Vi finns med hela vägen och säkrar projektet med kvalitet och kunskap.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram


Kvalitet

Gällande så väl materialval som utförande, är kvalitet något vi aldrig åsidosätter.

Omtanke

Vi bryr oss helt enkelt om våra kunder och är måna om att projekten blir så bra som det bara är

Kompetens

Vi är ett sammansvetsat team, som genomsyras av kompetens, erfarenhet och vilja att följa med i tiden.

Vår historia

EL & LJUS experten grundades 2011, av Kaj Viktorsson och Alexandra Karlsson, med Kaj som enda elektriker. Tack vare efterfrågan, har bolaget sedan dess vuxit och består nu av en personalstyrka om 13 personer, med bred erfarenhet och kunskap.

Tjänsterna har med tiden utökats från elplanering och installation till att även omfatta ljussättning och automatisering. Vid starten var bolagets huvudfokus egnahemshus, idag ansvarar vi även för elinstallationer på flera av de större projekten på Åland.

Även om bolaget växer, är vår absoluta ambition att behålla omtanken och närheten till kunden samt den familjära känslan i arbetslaget.